Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
122 berichten.
Wilma/Jan Wilma/Jan uit Helmond schreef op 18 juli 2017 om 12:48
Vandaag op camping de Smal in Nieuw-Bergen verrast door Angela en haar leerlingen van "Amebo Pedicure Opleiding " Wij kregen een heerlijke voetbehandeling aangeboden. Het was voortreffelijk, nogmaals bedankt. Wilma & Jan Dankers.
Linda Linda uit Horst schreef op 24 juni 2017 om 10:23
ik ben de opleiding basis pedicure aan het volgen,, een hele verandering voor mij, naast mijn ander beroep in de bloemen. Het is zo leuk!! ik ben blij dat ik hier voor gekozen heb, en om naar Amebo te gaan. je komt in een klein groepje te zitten, de lesstof word goed en rustig uitgelegd, Angela neemt echt de tijd voor je, al met al,, ik vind deze school zeer aan te raden:)
jasmin olieslagers jasmin olieslagers uit Afferden lb schreef op 21 juni 2017 om 06:43
Hoi Angela jij bent een super juf altijd rustig en positief ingesteld legt goed uit en altijd een luisterend oor ik als lerling kan zeggen dat ik het super naar mijn zin heb bij jou 👍
Judith Judith uit Omgeving Nijmegen. schreef op 15 juni 2017 om 09:08
Bij Amebo denk ik aan de woorden uitstraling, waardering, leergierigheid,kundigheid, eerlijkheid, groeien, respect en passie!
Ben Megens Ben Megens uit Bergen schreef op 15 mei 2017 om 15:36
Hoi Angela, We zijn allemaal super trots op jou. Je weet iedereen toch maar met raad en daad bij te staan. Mijn complimenten. Ben

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...