In het kort over Amebo

Angela Megens (1960) is het vertrouwde gezicht achter Amebo. Haar jarenlange ervaring als zelfstandige pedicure en docente bij diverse vakscholen heeft zij gebundeld en zet zij sinds 2006 in voor haar eigen opleidingsinstituut: Angela Megens Pedicure Opleidingen.
Het adres voor een persoonlijke aanpak en een praktijkgerichte opleiding.

Wie is Angela?
Angela combineert theorie en praktijk op een prettige manier. Rust, enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit zijn kenmerkend voor haar
manier van werken. Voor haar is het belangrijk dat studenten zich thuis voelen. Haar persoonlijke aanpak bewerkstelligt dat u alle aandacht naar de leerstof kunt richten. Hierdoor is meer mogelijk dan u denkt!

Studeren op eigen tempo bij Amebo.
Amebo biedt maatwerk voor zowel de basis branche opleiding als de medische pedicure opleiding. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Dit laat zich niet alleen zien in de begeleiding van haar studenten tijdens de lessen. U kunt studeren op eigen tempo en er zijn tal van mogelijkheden voor extra persoonlijke begeleiding. De lessen kunnen zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden en zijn afgestemd op persoonlijke situatie cursist. Wel wordt er gestreefd om binnen twee jaar de opleiding met succes af te ronden.

Extra persoonlijke ondersteuning.
Soms zijn klassikale lessen niet genoeg en roept de stof achteraf vragen op die graag beantwoord willen worden. U hoeft niet te wachten op de volgende praktijkles want Amebo biedt tussen de klassikale lessen door extra begeleiding via de e-mail. Is dit niet voldoende of geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijke benadering, dan biedt Amebo u de mogelijkheid tot privélessen. Hierin krijgt u extra ondersteuning op de gebieden die voor u lastig zijn en is er een mogelijkheid tot verdieping van de lesstof. Tijdens privélessen is alle aandacht er voor u en voor datgene wat uw focus vraagt.

U bepaalt. Op deze manier creëren we samen de beroepsopleiding die echt bij u past. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de basisopleidingen, vervolgopleidingen, applicatie cursussen of workshops laat ons dan contact met u opnemen via het contactformulier op de site.


Angela Megens Linssen.

 

 

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...