Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het geplaatste bericht wordt pas zichtbaar nadat de website een update heeft gemaakt.
122 berichten.
Toon uit Bergen lb Toon uit Bergen lb schreef op 31 oktober 2019 om 14:41:
Hallo lieve mensen... Via een ( noem het maar een hele bijzondere: het heeft zo moeten zijn gebeurtenis) heb ik Angela en Ben leren kennen, hele warme mensen. Ik had ook weer heel bijzonder het geluk dat Angela Pedicure was en dit onderwijsde. Aangezien ik de beschikking had over een partij teennagels waar ik de moed bijna bij opgaf of het nog wel ooit goed zou komen, maar..... kosje was voor Angela om zich (fig.) in vast te bijten. samen met Suzan, ook een lieve Topper zijn ze aan de slag gegaan en ik moet echt van harte zeggen.... Dit gaat goed komen, alle vertouwen er in. Wordt vervolgd mensen.... Toon.
Anita Anita schreef op 31 oktober 2019 om 12:58:
Vandaag als model met mijn pedicure mee geweest en kan niet anders zeggen dat ik het als zeer relax heb ondervonden. Zover als ik het kan beoordelen vond ik het zeer duidelijk wat er besproken werd en de oplettendheid van Angela was scherp. Kan iedereen aanraden om eens als model daar mee na toe te gaan.
Danny Danny schreef op 21 oktober 2019 om 11:22:
Ik werd gevraagd om model te zijn ivm moeilijke voeten. Erg goed bevallen. Werd vandaag door lieke behandeld. Geweldig, heb nieuwe voeten lijkt het wel. Eelt, nagels en kloven zijn behandeld. Voorlopig geen last meer van. Nogmaals dank Lieke en Angela
Carla Janssen Carla Janssen schreef op 24 oktober 2018 om 12:46:
Had een erg leuke ervaring, met haar schoondochter mee als model voor de pedicure. Angela is vriendelijk en duidelijk, bovendien vind ik haar manier van les geven zeer geschikt om weer opnieuw in de leermodus te komen. Lekker veel zelf opzoeken om alles beter te onthouden.
Ilona Ilona schreef op 25 januari 2018 om 16:17:
Een aantal weken geleden kennis mogen maken met Angela. Zij kwam op vraag van een van haar leerlingen bij onze vrouwenbeweging in het dorp uitleg geven wat een pedicure zoal kan betekenen voor de dames. Ook vertelde ze over de verschillen tussen de medisch pedicure, pedicure+ en basis pedicure. Ze deed dit op een prettige duidelijke en rustige manier. Voor mij allemaal heel herkenbaar omdat ik ook pedicure ben. Voor de leerling een mooie avond om zich kenbaar te maken in ons dorp. Geweldig dat Angela dit voor en met haar leerlingen doet! De dames van de vrouwenbeweging gingen met een vernieuwd inzicht over hun voeten en wat de pedicure kan betekenen huiswaarts. Top avond! Dankjewel!

Schrijf je nu in op één van onze cursussen!

Sluit
loading...